CNC Drejning

FIOTEK udfører CNC drejning i metal, stål og plast. Med CNC drejning fremstiller vi speciallavede emner og vores CNC-bearbejdningsmaskiner kan både håndtere store og mindre produktserier.

Bearbejdning med CNC drejning

FÅ UDFØRT CNC DREJNING

CNC DREJNING HOS FIOTEK

Hos FIOTEK udfører vi CNC drejning i sort stål, rustfri stål, aluminium, kobber, messing og plast. Vi har mange års erfaring med drejning, så I får med sikkerhed et resultat i høj kvalitet. CNC drejning er en effektiv metode til bearbejdning af komponentdele og er en spåntagende bearbejdningsproces ligesom fræsning og boring. 

Vores bearbejdningsmaskiner er alsidige maskiner som kan bruges til adskillige opgaver og som arbejder med stor præcision. Ved CNC drejning opnås en hurtig og fleksibel produktion af komponentdele, da vores maskiner leverer en automatiseret løsning som kræver minimal overvågning. Vores bearbejdningsmaskiner er både gode til drejeopgaver af enkelte komponentdele og til produktion af større emneserier.

FÅ CNC DREJNING TIL JERES EMNER

CNC drejning er en automatiseret proces som udføres ved hjælp af et computersystem, og kan fremstille mange ensartede og komplekse komponentdele i lige det materiale som I har brug for. Denne bearbejdningsmetode kan både anvendes til komplekse løsninger og mere enkle emner. Eksempler på drejede emner kan fx. være aksler, valser, hjul, cylindere og gevind. 

Hos FIOTEK sætter jeres design retningen for opgaven, alt imens vores kvalificerede medarbejdere finder den bedste og mest effektive måde at udføre den på. Vi har mange års erfaring og tager alle relevante dele af vores maskinpark i brug, for at løse opgaven. Vi udfører bl.a. laserskæring, CNC drejning, bukning, afgratning og robotsvejsning.

Vores maskiner til CNC drejning

MASKINSPECIFIKATIONER

DMG NLX 2500/700SY

Med vores DMG NLX 2500/700SY udfører vi både CNC drejning og fræsning af sort stål, rustfri stål, aluminium, kobber, messing og plast. Bearbejdningscentret er optimalt til mindre produktionsemner, da den kan udføre drejning og fræsning på emneserier fra 100-1500 stk. 

Maskinen kører fuldautomatisk og kan selv tage emnerne ind på stangladeren, hvor den både fræser og drejer emnet med høj præcision. Denne løsning hjælper til at reducere produktionstiden og omkostninger på jeres opgave. På y-aksen kan den fræse lige så meget som den kan dreje, hvilket gør maskinen yderst effektivt og fleksibel.

DMG CTX 410

Vores DMG CTX 410 bearbejdningscenter udfører CNC drejning af sort stål, rustfri stål, aluminium, kobber, messing og plast. Maskinen er hurtigere at sætte op og kan håndprogrammeres. Bearbejdningscentret er optimalt til mindre emner, da den kan udføre drejning af produktionsserier fra 1-100 stk.

Ved drejningen reduceres radius af emnet, indtil emnet har den ønskede form. Emnet spændes på en hovedspindel og roteres ved høj hastighed. Dette bearbejdningscenter kan bruges til adskillige opgaver og arbejder med høj præcision, så der opnås et ensartet resultat. 

Lad FIOTEK håndtere jeres bearbejdningsopgaver i stål, metal og plast, så I med sikkerhed opnår løsninger i høj kvalitet og med effektive leveringstider.