CNC BUKNING

Hos FIOTEK udfører vi CNC bukning af metal, stål og plast i mindre emner. Vores CNC kantpresse udfører kantbukning med meget høj præcision samt fleksibilitet, og bruges til at bukke metalplader i forudbestemte former ved hjælp af hydraulisk kraft.

Bearbejdning med bukning og kantpresse

CNC BUKNING

FÅ UDFØRT CNC BUKNING HOS FIOTEK

Hos FIOTEK udfører vi CNC kantbukning i vores fuldelektriske CNC kantpresse, som udfører arbejdet med stor præcision. Kantbukning gør det muligt at forme og bukke metalplader i forskellige størrelser, alt efter ønske og behov. Vores maskiner kan både bukke plader af stål, rustfri stål, aluminium, kobber, messing og plast. 

Vores kantpresse styres af avanceret og højpræcis CNC-teknologi, som sikrer effektiv formning af emnerne, hvorledes der efterlades et ensartet og præcist resultat. Ved at benytte CNC kantpresse sikres en hurtig formning af jeres emner men høj præcision, så I er sikre på at modtage løsninger i topkvalitet. Vi har mange års erfaring indenfor branchen og vi står altid klar til at rådgive omkring den rette bearbejdning af jeres emner i stål og metal.

BUKNING TIL JERES OPGAVE?

Bukning er en effektiv proces til formning af mindre emner i stål og metal, hvor vores fuldautomatiske maskiner håndterer store dele af processen. Vi indstiller maskinerne med de rette mål, så der foretages korrekt bukning af emnet og som tilmed sikrer en funktionel arbejdsgang. Med CNC bukning får i en utrolig præcis bukning af jeres emner. 

Jeres design sætter retningen for opgaven, så vi kan finde den bedste og mest effektive måde at udføre den på. Vores ergonomiske CNC kantpresse er et godt eksempel på, hvordan mennesket og maskiner kan arbejde sammen i perfekt harmoni. FIOTEK består af et hold erfarne og højt kvalificerede medarbejdere. Vi tager gerne alle relevante maskiner i brug i vores store maskinpark med bl.a. CNC fræsning, drejning, afgratning og robotsvejsning.

Vores maskine til bukning

MASKINSPECIFIKATIONER

KANTPRESSE TRUMPF TRUBEND 7036

Med vores Trumpf TruBend 7036 kantpresse kan vi udføre CNC bukning i stål, rustfri stål, aluminium, kobber, messing og plast. Kantpressen er yderst ergonomisk med justerbart støttebord og med et brugervenligt kontrolpanel, som sikrer et nemt arbejdsflow for vores dygtige maskinoperatører.

Ved brug af laserlinje kan operatøren nemt se hvor bukningen skal ske, og maskinen er derudover udstyret med innovativ LED teknologi, som oplyser arbejdsområdet uden at udstråle varme. Vores kantpresse er ideel til håndtering af emner som er mindre end et standard A3-papir ark. Kantpressen arbejder med høj hastighed, høj præcision og med lav produktionstid på opgaven, hvilket mindsker driftsomkostninger når I skal have bukket jeres ønskede emner i stål og metal.

KANTPRESSE FARINA

Med vores Farina kantpresse er vi i stand til at håndtere større emner i stål og metal, som tilmed sikrer løsninger med stor præcision og høj kvalitet. Vi er et erfarent hold af medarbejdere og kan levere totalleverancer med vores moderne maskinpark, som kan håndtere en lang række bearbejdningsmetoder. Vi er stand til at udføre løsninger i CNC fræsning, CNC drejning, robotsvejsning, laserskæring og afgratning.

Lad FIOTEK håndtere jeres opgave i stål, metal eller plast, så I med sikkerhed opnår et resultat i høj kvalitet og med en effektiv leveringstid.