VALSNING

Hos FIOTEK udfører vi CNC valsning og profilvalsning af rør og plader i forskellige typer metal og stål. Vores bearbejdningscenter kan håndtere store samt mindre produktserier og vores højteknologiske maskiner sikrer en perfekt runding og et ensartet resultat i høj kvalitet.

Bearbejdning med CNC valsning og profilvalsning

FÅ UDFØRT VALSNING

VALSNING HOS FIOTEK

FIOTEK udfører CNC valsning i sort stål, rustfrit stål, kobber, messing, aluminium og plast. Vi tilbyder med andre ord valsning i lige netop det materiale, som I har brug for til dit projekt. Vores CNC-styrede hydrauliske valse sikrer høj præcision i bearbejdningen af jeres emner, og vores højteknologiske maskiner samt dygtige medarbejdere gør det muligt for os at kombinere forskellige discipliner indenfor stål -og metalbearbejdning. Vi er derfor i stand til at levere komplekse emner i både store og små produktserier og finde den helt rette løsning til jeres projekter.

Vi udfører dertil profilvalsning af rør i forskellige typer metal, som bl.a. kobber og aluminium samt rustfri stål, og med smede der har stor ekspertise og know-how er I garanteret høj kvalitet i alle leverancer. Med FIOTEK får du nemlig en samarbejdspartner med stor erfaring i CNC-styret valsning samt profilvalsning, så I altid er sikker på at få en løsning, der passer til jeres specifikationer.

CNC VALSNING TIL JERES OPGAVER?

CNC valsning er som oftest en god løsning, hvis I har brug for en præcis runding eller bøjning med en glat overflade. Vi tilbyder valsning, der er skræddersyet efter jeres behov, da vores CNC valse kan indstilles således, at I får løsninger i de helt rette dimensioner og former. CNC valsning er en computerstyret proces, der programmeres ud fra en CAD-fil, hvilket sikrer en automatiseret valsning med høj præcision og et ensartet resultat.

Hos FIOTEK er det jeres design, der sætter retningen for opgaven, mens vores team finder den mest effektive måde at udføre den på. Vores medarbejdere er yderst kompetente og tager alle relevante dele af vores moderne maskinpark i brug for at løse jeres opgave.

Vores maskiner til valsning

MASKINSPECIFIKATIONER

Vores CNC-styrede valse udfører valsning af sort stål, rustfrit stål, kobber, messing, aluminium og plast. Bearbejdningscentret kan håndtere både store og små produktionsemner med en maksimal størrelse på 1250 x 5 mm. Med vores valsemaskiner kan vi hos FIOTEK skabe løsninger i mange forskellige dimensioner og udformninger, uanset om I ønsker bearbejdning af pladeemner, der skal være runde som rør, eller om I blot ønsker en runding på en del af emnet. 

Med vores moderne maskinpark udfører vi valsning af bl.a. rør og stænger. Vores maskiner til profilvalsning udfører valsning med stor præcision og sikrer, at rørene får de rette dimensioner med præcise mål og tykkelser. Profilvalsning anvendes til at bearbejde rør og metalplader ved at presse dem gennem et par valser, indtil den ønskede form opnås.

Som kunde hos FIOTEK er I garanteret lave produktionstider, hvilket mindsker omkostningerne på jeres opgave. Vores moderne maskinpark gør det derudover muligt for os at kombinere valsning med en række af vores andre kompetencer indenfor laserskæring, robotsvejsning, CNC drejning og CNC fræsning, så I kan få en totalleverance.

Vi leverer standardløsninger samt specialløsninger i stål og metal, hvor kreativitet og høj kvalitet går hånd i hånd. Vi leverer både nicheløsninger samt produktion af større serier ved at kombinere discipliner og kompetencer i vores maskinpark. Lad FIOTEK håndtere jeres bearbejdningsopgaver og opnå et resultat i høj kvalitet og med effektive leveringstider.