SVEJSNING

Hos FIOTEK kan vi udføre svejsning til nicheproduktioner, hvor I skal have udført kompleks svejsning, som stiller store krav til smeden, ligesom vi også håndterer jeres store serier med robotsvejsning.

Bearbejdning med svejsning

FÅ SVEJSNING TIL DINE EMNER

SVEJSNING HOS FIOTEK

Med FIOTEK som din leverandør til svejsning, er I garanteret, at arbejderen på jeres opgave har ekspertise udi komplekse opgaver og den rette know-how til at kunne håndtere opgaven på bedste vis. Vi udfører svejsning i aluminium, rustfrit stål samt andre former for stål og metal, så I kan få produceret emner, der stiller store krav til bearbejdningen.

Hos FIOTEK udfører vi både manuel svejsning og robotsvejsning. Manuel svejsning benytter vi os særligt af til mindre serier og opgaver som kalder på kreativitet og opfindsomhed, mens vi benytter robotsvejsning til større serier, hvor der skal laves en lang række ensartede emner. Med robotsvejsning er vi stand til at minimere produktionstiden på større serier, samtidig med at vi kan bibeholde kvaliteten i udviklingen. Vi er altid i stand til at rådgive omkring den rette bearbejdning af jeres emner i stål og metal, hvor vi trækker på vores store erfaring og vores medarbejderes ekspertise.

SVEJSNING TIL JERES OPGAVE?

Svejsning er en essentiel del af bearbejdningen af emner, hvor der er kanter, som skal samles, eller hvis der skal laves samlinger af flere dele for at skabe et færdigt emne. Derfor er bearbejdningsmetoden af jeres emne afhængigt af, hvilke former for samlinger, det skal have og om det er et enkelte emner eller en større serie. Hvis fokus er på kompleksitet i det enkelte emne, vil vi typisk udføre opgaven med manuel svejsning, mens vi benytter robotsvejsning til større serier.

Hos FIOTEK arbejder vi ud fra kundens design, og bruger vores ekspertise og erfaring til at finde den bedste måde at udføre den på. Med et hold af højt kvalificerede medarbejdere er vi i stand til at udføre komplekse svejseopgaver, og vi kan arbejde i selv svære ståltyper som Armox og Hardox. Med vores store erfaring og moderne maskinpark er vi desuden i stand til at tage alle relevante maskiner i brug for at bearbejde dit emne, bl.a. CNC fræsning, CNC drejning, laserskæring, bukning og afgratning.

Vores maskine til robotsvejsning

MASKINSPECIFIKATIONER

CMT Robotsvejsning

Hos FIOTEK kan vi udføre 8-akset CMT robotsvejsning, der giver et hurtigt og præcist resultat i svejsning af store serier i sort stål, rustfrit stål og aluminium. Med robotsvejsning indstilles vores robot til at udføre en præcis svejsning, så den kan gentage svejsningen med nøjagtig ensartethed på flere emner. Robotsvejsning bruger vi derfor særligt til større serier, hvor leveringshastigheden er en essentiel del af leverancen.

Med CMT svejsning er vi i stand til at lave en svejsning ved lav varme, hvilket giver et resultat med mindre risiko for at beskadige emnet i svejsningen. Ved at holde temperaturen nede mindskes risikoen også i forhold til at ændre på materialets struktur, og dermed sikre en stærk og sikker svejsning.

ANDRE BEARBEJDNINGER

Hos FIOTEK er vi i stand til at levere totalleverancer af dine emner, da vi både har et erfarent hold af medarbejdere og en moderne maskinpark til at håndtere en lang række forskellige bearbejdningsmetoder. Med vores ekspertise inden for stål og metal er vi i stand til at levere løsninger både i drejede emner og emner der skal fræses, ligesom vi håndterer bukning og laserskæring.

Når I lader FIOTEK håndtere jeres bearbejdningsopgaver i stål, metal og plast, er I sikret høj kvalitet og effektive leveringstider på jeres projekter.