AFGRATNING / KANTAFRUNDING

Hos FIOTEK udfører vi afgratning og kantafrunding til projektemner, så der sikres et flot og ensartet udtryk i produktet. Vores afgratningsmaskine fjerner effektivt alle grater som opstår efter metalbearbejdning.

Afgratning/kantafrunding

FÅ UDFØRT AFGRATNING OG KANTAFRUNDING

AFGRATNINGS OG KANTAFRUNDING AF STÅL OG METAL

FIOTEK udfører afgratning og kantafrunding af stål og metal, som har til formål at sikre et pænt og ensartet finish. Metoden fjerner effektivt grater som ofte opstår når metalemner bearbejdes, hvilket kan give skarpe og ujævne kanter. Vores løsning sikrer en jævn og berøringsvenlig overflade, og kan tilpasses til netop jeres opgave.

Afgratningen tilpasses emnets størrelse og materiale og er en automatiseret proces ved brug af vores maskine, hvilket sikrer en hurtig produktion samt en effektiv og fleksibel arbejdsgang. Vi tager jer med undervejs i forløbet og sikrer en resultat i høj kvalitet. Vi er altid i stand til at rådgive jer omkring vores løsninger, hvor vi trækker på vores store erfaring og ekspertise. Vi udfører derudover også svejsning, laserskæring og drejning.

AFGRATNING OG KANTAFRUNDING TIL JERES OPGAVE?

Afgratning og kantafrunding er en essentiel del af bearbejdningen af dine projektemner, hvor skarpe kanter og grater slibes af, så der sikres et flot og ensartet resultat, hvilket sker gennem vores afgratningsmaskine, som bearbejder emner med 8 børster. Maskinen bearbejder mindre stål- og metalemner med en max bredde på 1500 mm. 

Slibning og afgratning sker efter bearbejdelse af en række metaller og er fx. pladeemner der er laserskåret, maskinkomponenter eller metalkomponenter som skal være berøringsvenlige. Vi har mange års erfaring i afgratning og slibning af emner og vores afgratnings- og slibeløsninger er bygget til at imødekomme jeres behov. Med vores store erfaring og moderne maskinpark er vi derudover i stand til at tage andre maskiner i brug til bl.a.. CNC fræsning, CNC drejning, laserskæring og svejsning.

Vores maskine til afgratning og kantafrunding

MASKINSPECIFIKATIONER

TIMESAVERS 42

Hos FIOTEK udfører vi afgratning og efterbehandling som giver et hurtigt og ensartet resultat af mindre emner i stål og metal. Afgratning sikrer at vi leverer bearbejdede stål- og metalemner i høj kvalitet. Denne topkvalitet opnås gennem maskinens multiroterende børstehoveder med slibende effekt, som afgrater og runder kanter effektivt. Maskinen fjerner derudover det øverste oxidlag med laser, for at sikre et blankt resultat og belægningskvalitet.

Med afgratning og kantafrunding indstilles maskinen til at udføre arbejdet, da det er en automatiseret proces. Maskinen indstilles således så processen passer til de enkelte emner, så afgratning sker med nøjagtig ensartethed. TIMESAVERS 24 er yderst funktionel og kan bearbejde forskellige emner samtidig med en max bredde på 1500 mm.

AUTOMATISK RUNDVIBRATOR

Afgratning med automatisk rundvibrator er en skånsom og effektiv proces, hvor mindre emner både kan afgrates, poleres eller matteres. Arbejdet udføres af en slibesten der monteres i beholderen sammen med de ønskede emner. Med vores store maskinpark kan vi håndtere en lang række bearbejdningsprocesser, og vi leverer løsninger indenfor drejning og fræsning ligesom vi håndterer svejsning, bukning og laserskæring.

Med FIOTEK som samarbejdspartner får I med sikkerhed løsninger i høj kvalitet. Lad os håndtere jeres bearbejdningsopgaver i stål, metal og plast.