LASERSKÆRING

Hos FIOTEK kan I få udført laserskæring i rustfrit stål, sort stål og aluminium. Med laserskæring og resten af vores maskinpark kan vi både håndtere storserier og mindre serier, når I skal have produceret komponenter og maskindele.

Bearbejdning med laserskæring

FÅ UDFØRT LASERSKÆRING

LASERSKÆRING I ALUMINIUM OG STÅL

Hos FIOTEK udfører vi laserskæring i sort stål, rustfrit stål og aluminium. Laserskæring gør det muligt at fremstille emner med skarpe hjørner under et minimum af varmepåvirkning. Dette sikrer, at emnerne kan bruges til videre bearbejdning umiddelbart efter de er blevet skåret, hvilket skaber en effektiv arbejdsgang, når jeres emne skal produceres.

Ved at benytte laserskæring sikrer vi en hurtig udskæring af jeres emner med høj præcision, så I altid er sikre på at få den bedste kvalitet i leverancen. Vores laserskæring styres af CNC-teknologi, hvilket garanterer en effektiv udskæring af emnerne, hvor der efterlades et skæreresultat uden grater. Vi er altid i stand til at rådgive omkring den rette bearbejdning af jeres emner i stål og metal, hvor vi trækker på vores store erfaring og vores medarbejderes ekspertise.

LASERSKÆRING TIL JERES OPGAVE?

Laserskæring er en effektiv proces til udskæring af emner i stål og metal, hvor en fuldautomatisk maskine håndterer processen ved at skære emnerne ud af en større plade med en laser. Vores opsætning af laserskæring sker ud fra en digital fil, som indlæses i vores CAM-program, hvilket bestemmer laserens skærebane. Med laserskæring får I en utroligt præcis udskæring.

Hos FIOTEK sætter jeres design retningen for opgaven, og så finder vi den bedste og mest effektive måde at udføre den. Med et hold af højt kvalificerede medarbejdere finder vi den rette løsning til opgaven, og tager alle relevante dele af vores maskinpark i brug med bl.a. CNC fræsning, CNC drejning, bukning, afgratning og robotsvejsning.

Vores maskine til laserskæring

MASKINSPECIFIKATIONER

LASERSKÆRER 4 KW TRUMPH 3030

Med vores 4 KW Trumph 3030 laserskærer udfører vi laserskæring i aluminium, sort stål og rustfrit stål. Laserskæreren er en CO2-laserskærer, som udfører hurtig og effektiv udskæring af emner. Vores laserskærer kan håndtere plader på op til 3000 mm x 1500 mm, hvilket tillader os at udskære en bred vifte af emner i sort stål, rustfrit stål og aluminium.

Vi kan laserskære i 20 mm sort stål, 12 mm rustfrit stål og 10 mm aluminium, så I kan få bearbejdet emner i et materiale, der passer til jeres produkt både i forhold til funktionalitet og udseende. Vores laserskærer arbejder med høj hastighed og præcision, og ved at indlæse en digital fil klarer den hele udskæringen automatisk, så I får en lav produktionstid på jeres opgave, hvilket også er med til at mindske omkostningerne når I skal have skåret emner i metal og stål.

ANDRE BEARBEJDNINGSANLÆG

Laserskæring er blot det første led i de fleste opgaver, som vi håndterer hos FIOTEK, og vi har derfor en moderne maskinpark, som bearbejder emnerne på andre måder. Med vores ekspertise inden for stål og metal er vi i stand til at levere løsninger både i drejede emner og emner der skal fræses, ligesom vi håndterer bukning og svejseopgaver med stor kompleksitet.

Når I lader FIOTEK håndtere jeres bearbejdningsopgaver i stål, metal og plast, er I sikret høj kvalitet og effektive leveringstider på jeres projekter.